FOCWA erkend, dus gegarandeerd de beste kwaliteit!

Autoschade is vervelend en dient perfect gerepareerd te worden. Maar hoe weet u zeker of uw auto in veilige handen is wanneer u deze wegbrengt met schade?

Dat weet u sowieso wanneer u gebruik maakt van een bedrijf welke door FOCWA is erkend. FOCWA stamt uit 1936 en is destijds opgericht als Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. Tegenwoordig is het een actieve ondernemersvereniging waarin drie zelfstandige verenigingen samenwerken aan de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche.

Wanneer een schadeherstelbedrijf door FOCWA is erkend, dan kunt u ervan uitgaan dat zij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, dat ze werken met goed opgeleid personeel, dat zij beschikken over een moderne bedrijfsuitrusting, dat u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden krijgt, dat de service optimaal is en dat het milieu zo min als mogelijk wordt belast.

Ons bedrijf is hierbij aangesloten. Bij ons kunt u erop rekenen dat uw auto vakkundig wordt hersteld. Dit alles gebeurt volgens de laatste technieken en natuurlijk tegen een betaalbare prijs!