Garage Almere Buiten

Bent u op zoek naar een garage in Almere? Jack Stijvers Autoschade helpt u graag bij het repareren van uw auto in Almere. Hierin zijn wij de goedkoopste van de gehele regio. Moet uw auto gerepareerd worden in verband met autoschade? Dan kunt u ook bij Autoschade Jack Stijvers terecht, wij werken voor alle verzekeraars. Onze garage Almere buiten is overigens ook officieel schadehersteller. In 1985 zijn wij gestart met auto’s repareren in Almere buiten.

Bij onze garage Almere Buiten bent u verzekerd van:

  • De voordeligste garage in de regio van Almere;
  • Dat u bij ons terecht kunt voor alle schades aan uw auto;
  • Dat wij alle merken auto’s repareren;
  • Een gratis leenauto gedurende de reparatie;
  • Goede en eerlijke service.
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Door onze tientallen jaren ervaring kunnen wij elke schade bij alle merken auto’s goed en snel herstellen.

Om u goed te helpen met uw autoschade verzorgen wij een gratis leenauto gedurende de gehele reparatie periode. Hierdoor bent u direct weer onderweg en heeft u de minste hinder van het repararen van uw auto.

Moderne schadeherstelmethode die in de praktijk worden gebruikt zijn. Smart repair; uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, herstel kunststof bumpers, etc. Hierdoor kan uw reparatie een stuk voordeliger worden.

Wilt u direct in contact komen met onze garage Almere buiten? Of wil u een afspraak maken voor auto repareren in Almere? Neem direct contact op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 036 – 534 57 77.

Onze garage in Almere buiten is gevestigd aan de Splijtbakweg 16.