Garage Almere: Goede Auto Voornemens

Goede Auto Voornemens

Goede voornemens, bijna iedereen heeft er wel één of meerdere. De een wil stoppen met roken, een ander begint met een dry januari (zonder alcohol) en een derde wil gezonder eten en/ of vaker sporten. Hartstikke goed allemaal, maar vaak is het lastig vol te houden. Ons advies: maak niet te veel goede voornemens, want dan blijft het behapbaar.

Overigens kunt u ook voornemens voor uw auto maken. Deze zijn vaak leuk én best goed vol te houden. Hier komen er een paar ter inspiratie:

#Kleine krasjes en deukjes weg laten werken

Kleine krasjes kunt u wellicht zelf doen met een lak stift in de kleur van uw auto. Voor het weglaten halen van kleien deukjes bent u bij ons aan het juiste adres. Via Smart Repair is dat snel gefikst en de kosten zijn eveneens prima te doen.

#Vloeistoffen regelmatig controleren

Niet iedereen denkt eraan, maar het is wel enorm belangrijk dat het oliepeil regelmatig gecontroleerd wordt. Wanneer u dat toch doet, kunt u ook gelijk de antivries en ruitenwisservloeistof bijvullen.

#Bandenspanning controleren

Het lijkt bijna overbodig, omdat de meeste moderne auto’s aangeven wanneer de bandenspanning niet in orde is, maar het regelmatig controleren van de bandenspanning, kent alleen maar voordelen. U bespaart op benzine en uw banden gaan langer mee!

Rest ons u een fantastisch en schadevrij 2023 toe te wensen. Maak er een mooi jaar van!